0181 – 745030maak direct een afspraak
 • Onafhankelijk financieel advies

  Voor een eerlijke deal

  Vaes Finance heeft geen voorkeur voor een financiële aanbieder. Wij stemmen ons aanbod af op úw persoonlijke situatie. Geen afspraken met banken of verzekeraars.

  Lees meer
 • Persoonlijk financieel advies

  Altijd een vertrouwd gezicht

  Bij Vaes Finance staat een persoonlijke begeleiding centraal. Wij vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Een goede kennismaking is volgens ons essentieel.

  Lees meer
 • Geen financiele abracadabra

  Geen financiële abracadabra

  Financiën zijn behoorlijk ingewikkeld. Talloze voorwaarden en regels, de kleine lettertjes, uitzonderingen en veranderingen. Volgt u het allemaal nog?

  Lees meer
 • Transparant financieel advies

  Geen nare verrassingen achteraf

  Transparant financieel advies. Zelf weten we ook graag precies waar we aan toe zijn. Dat is de reden waarom wij u helpen, zoals wij ook zelf graag geholpen willen worden.

  Lees meer
Met ingang van 1 mei 2017 is Vaes Finance verder gegaan onder de naam
Vaes & Van der Leeden.
De nieuwe website is:


www.vaesvanderleeden.nl

Persoonlijk financieel advies van A tot Z

Maak kennis met uw adviseur

Een goed advies begint volgens Vaes Finance met een goede kennismaking. Een persoonlijke benadering staat centraal en u profiteert van één aanspreekpunt. In een gratis kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen. We vertellen u wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens maken we de kosten voor een persoonlijk financieel plan inzichtelijk. Met Vaes Finance weet u altijd precies waar u aan toe bent. 

Persoonlijk financieel plan

Na de kennismaking en inventarisering presenteren wij uw persoonlijk financieel plan. Welke oplossingen zijn er voor uw situatie? Loopt u risico’s? En uiteraard hoe lossen we deze risico’s eventueel op? In heldere taal leggen wij de voorstellen aan u voor. Onze aanpak is erop gericht om u te ontzorgen, met slimme financiële oplossingen.

Zekerheid in de toekomst

Onze dienstverlening gaat verder. Wij bieden ook efficiënte oplossingen die meegroeien met wellicht uw veranderende situatie. Met het zogeheten serviceabonnement van Vaes Finance blijft uw financiële situatie altijd up-to-date. Samen komen we tot de meest passende oplossing voor uw vraagstukken op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Op zoek naar een onafhankelijk financieel advies? Maak een afspraak met Vaes Finance. 

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Vaes Finance, het vertrouwde adres voor slimme financiële oplossingen.

 • Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteiten Financiële Markten

 • Bij ons werken uitsluitend Erkend Hypotheek Adviseurs

 • Wij zijn aangesloten bij de DSI en voldoen aan de DSI kwaliteitsnorm

 • Wij zijn aangesloten bij Klachten Instituut Financiële Dienstverlening