0181 – 745030maak direct een afspraak
 • Onafhankelijk financieel advies

  Voor een eerlijke deal

  Vaes Finance heeft geen voorkeur voor een financiële aanbieder. Wij stemmen ons aanbod af op úw persoonlijke situatie. Geen afspraken met banken of verzekeraars.

  Lees meer
 • Persoonlijk financieel advies

  Altijd een vertrouwd gezicht

  Bij Vaes Finance staat een persoonlijke begeleiding centraal. Wij vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Een goede kennismaking is volgens ons essentieel.

  Lees meer
 • Geen financiele abracadabra

  Geen financiële abracadabra

  Financiën zijn behoorlijk ingewikkeld. Talloze voorwaarden en regels, de kleine lettertjes, uitzonderingen en veranderingen. Volgt u het allemaal nog?

  Lees meer
 • Transparant financieel advies

  Geen nare verrassingen achteraf

  Transparant financieel advies. Zelf weten we ook graag precies waar we aan toe zijn. Dat is de reden waarom wij u helpen, zoals wij ook zelf graag geholpen willen worden.

  Lees meer
Met ingang van 1 mei 2017 is Vaes Finance verder gegaan onder de naam
Vaes & Van der Leeden.
De nieuwe website is:


www.vaesvanderleeden.nl

Over Vaes Finance

Exclusieve dienstverlening

Vaes Finance is een jonge organisatie die zich kenmerkt door onafhankelijk en deskundig advies. Eigenaar Chris Vaes heeft een heldere kijk op financiën. Nadat hij meerdere jaren voor verschillende intermediairs heeft gewerkt besloot Chris dat het ook anders kan. Op de Chris manier: persoonlijk en gedreven. Hij helpt u, zoals hij ook zelf graag wordt geholpen. Geen afspraken met financiële aanbieders, geen provisieprikkels en geen genoegen nemen met half werk. Een band opbouwen met u als klant, voor een financieel en objectief plan dat écht werkt.

De klant ontzorgen

Meer financiële zekerheid, minder zorgen en meer rendement. Zijn aanpak is erop gericht om u te ontzorgen, met slimme oplossingen. Door zijn ervaring weet hij wat mensen écht belangrijk vinden: transparantie, eerlijkheid en duidelijkheid. Het zijn deze eigenschappen die kenmerkend zijn voor Vaes Finance.

Erkend financieel adviseur

Vaes Finance beschikt over alle vergunningen van de AFM, met betrekking tot het adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en pensioenaanvullingen. Onze adviseurs zijn gediplomeerd en dienen jaarlijks hun Permanente Educatie te halen op hun vakgebied. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen, zodat wij u maximaal kunnen adviseren. Tevens  is Vaes Finance aangesloten bij DSI, waardoor u bent verzekerd van een integere financiële dienstverlener.

Nieuwsgierig geworden naar de heldere en eerlijke aanpak van Vaes Finance? Maak een afspraak met onze financieel adviseur.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Vaes Finance, het vertrouwde adres voor slimme financiële oplossingen.

 • Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteiten Financiële Markten

 • Bij ons werken uitsluitend Erkend Hypotheek Adviseurs

 • Wij zijn aangesloten bij de DSI en voldoen aan de DSI kwaliteitsnorm

 • Wij zijn aangesloten bij Klachten Instituut Financiële Dienstverlening