0181 – 745030maak direct een afspraak
 • Onafhankelijk financieel advies

  Voor een eerlijke deal

  Vaes Finance heeft geen voorkeur voor een financiële aanbieder. Wij stemmen ons aanbod af op úw persoonlijke situatie. Geen afspraken met banken of verzekeraars.

  Lees meer
 • Persoonlijk financieel advies

  Altijd een vertrouwd gezicht

  Bij Vaes Finance staat een persoonlijke begeleiding centraal. Wij vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Een goede kennismaking is volgens ons essentieel.

  Lees meer
 • Geen financiele abracadabra

  Geen financiële abracadabra

  Financiën zijn behoorlijk ingewikkeld. Talloze voorwaarden en regels, de kleine lettertjes, uitzonderingen en veranderingen. Volgt u het allemaal nog?

  Lees meer
 • Transparant financieel advies

  Geen nare verrassingen achteraf

  Transparant financieel advies. Zelf weten we ook graag precies waar we aan toe zijn. Dat is de reden waarom wij u helpen, zoals wij ook zelf graag geholpen willen worden.

  Lees meer
Met ingang van 1 mei 2017 is Vaes Finance verder gegaan onder de naam
Vaes & Van der Leeden.
De nieuwe website is:


www.vaesvanderleeden.nl

Hypotheken

Erkend hypotheekadviseur

U gaat een woning kopen of verbouwen? In de meeste gevallen heeft u een hypotheek nodig. Hoe maakt u de juiste keuze? De erkende hypotheekadviseurs van Vaes Finance helpen u graag op weg met een persoonlijk financieel advies.

Onafhankelijk

Op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies? Het aanbod van financiële producten en diensten is enorm. Vaes Finance neemt ze allemaal voor u onder de loep. Wij hebben geen voorkeur voor een financiële aanbieder. Wij stemmen ons aanbod af op úw persoonlijke situatie, waardoor u bent verzekerd van een onafhankelijk en eerlijk advies.

Een hypotheek om maat

Dat betekent een hypotheek die perfect aansluit bij uw huidige én toekomstige situatie. Een uitgebreide inventarisatie van uw financiële huishouding is essentieel. Tezamen met u bekijken wij de haalbaarheid van uw financieringsbehoefte op basis van leeftijd, fiscaliteit, kennis en ervaring, gezinssituatie en mogelijk toekomstige ontwikkelingen. Natuurlijk kijken we ook naar het meest geschikte maandbedrag. Kortom, bij Vaes Finance nemen we geen genoegen met half werk. Wij gaan voor écht maatwerk.

Meer weten over écht maatwerk? Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Vaes Finance.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Vaes Finance, het vertrouwde adres voor slimme financiële oplossingen.

 • Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteiten Financiële Markten

 • Bij ons werken uitsluitend Erkend Hypotheek Adviseurs

 • Wij zijn aangesloten bij de DSI en voldoen aan de DSI kwaliteitsnorm

 • Wij zijn aangesloten bij Klachten Instituut Financiële Dienstverlening